Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sınav sonucunda şayet kapı matlup sürede peklik ve bütadlık sağlarsa test tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun kötüın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın sahip başüstüneğu alan ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan bütün bileğişçilikkenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna alınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı selim suhuletle açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Elektrikler yangın kapısı kesik evetğunda da geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makalelar tehlikeli durumların hız göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en usturuplu eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan zat skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page