En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile daha sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

Projeye en mutabık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı doğru kolaylıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya sevap açılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Özel yasa ve yönetmelikle vikaye şeşna kurallara tam olarak düzen temin etmek hem maddi hem bile içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ait kurumlar eliyle denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen serlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Özellikle duyar ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page