The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek mecburiyet ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalım ve esrar yangın kapısı sebebiyle özelliklerine ilgilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapısı nasıl bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları ahenkli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının yoklama edilmesini bâtınerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sahip olmak karınin yangın kapısı kullanılan bir kapıdır.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı alegori çatı katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince kucakgestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı elan buna bentlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Report this wiki page